Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Om

Janne Berg

Janne Berg, direktøren i Mamoba


Janne Berg stiftede Mamoba i 2010 og tilbyder i dag ydelser som waterjetting, epoxy gulvbehandling, sandblæsning, betondemolition, fliserens og andre overfladebehandlinger. Mamoba tager ud til opgaver i hele landet og hjælper virksomheder og industrier med rensning og overfladebehandlinger.

Mamoba er indehaver af specialmaskiner som lastbillifte, UHP-anlæg, dyssehobeder og innovative teknologier som Magnet Crawler

Janne Berg har i arbejdet med industrirengøring to grundlæggende værdier. Kvalitet og sikkerhed. 

Med sin virksomhed Mamoba er Janne Berg altid opmærksom på, hvor de kan udvikle sig og hvad de kan gøre endnu bedre. På hver opgave medbringer de et hold bestående af erfarne og professionelle specialister, der sammen fokuserer på, at rengøringen og resultaterne lever op til virksomhedens høje standarder samt kundens forventninger. 

Mamoba er sikkerhedsgodkendt til at håndtere opgaver på højrisiko arbejdspladser. Sikkerheden er noget, som Janne Berg aldrig går på kompromis med, både hvad angår hendes medarbejdere og kunden. F.eks. er Magnet Crawlers med til at øge sikkerheden, fordi maskinen renser i højderne, mens medarbejderen styrer maskinen sikkert nede på jorden.


Blog på WordPress.com.