Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Janne Bergs medarbejdere nedbryder beton med vand

Janne Berg nedbryder beton

Når man skal nedbryde og fjerne beton, kaldes det betondemolition. Specialopgaver som betondemolition og betonskæring med vandskæring er opgaver, som Janne Bergs medarbejdere gerne vil udfordres med. De holder sig løbende sig opdateret, hvad angår teknikker, nyheder og teknologi. 

Betondemoliton handler om at fjerne eller erstatte beton ved brug af vandskæring. I mange byggeprojekter bruges beton som grundlæggende elementer, der både anvendes til fundamenter og til indvendige og udvendige vægge. En af grundene til at beton er populært at bruge i byggeprojekter, er fordi, det er et hårdt materiale, som er svært at nedbryde. Man kan ikke bare tage en boremaskine og lave et hul i beton. Derfor bliver man nødt til at bruge vandskæring. Med Janne Berg og Mamobas specialudstyr til betonskæring kan der skæres i enhver form for beton. De har flere års erfaring med at bruge vandstråleskæring til betondemolition, hvor betonen skæres ud i mindre stykker for nemmere at kunne nedbrydes. 

Janne Berg og Mamobas betondemolition og vandskæringsmetode er effektiv til at skære i beton og dermed fjerne det uønskede beton. Beton er generelt nemt at arbejde med, når det ikke handler om at fjerne det. Hvis man skal arbejde med det, skal man altid huske at beskytte sig selv. Især øjnene kan være udsatte for svævende støv og plaskende beton. Når beton mikses sammen, kan det danne støv, eftersom beton er en sammenblanding af cement, sand, groft tilslag og vand.

Hvorfor bruges beton så ofte?

Beton-teknikken blev for første gang taget i brug i Danmark i 1800-tallet. Dog var det først efter anden verdenskrig, da der var stor mangel på boliger, at teknikken tog over i byggerierne. Det er et stærkt og relativt billigt materiale, der hurtigt kan danne bygningers fundament. Samtidig er beton modstandsdygtig over for vejret i Danmark, som i vinterhalvåret tit består af regn, frost og sne. Sammenlignet med f.eks. stål og træ er beton både billigere og mere modstandsdygtig. 

Men når beton bruges så ofte, er der selvfølgelig også tider, hvor beton skal fjernes. Der kan man med fordel gøre brug af betondemolition, hvor Janne Bergs medarbejdere kan give en hjælpende hånd, hvis der er behov for det.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: